04 marraskuuta, 2014

PRAGUE part 3

Tähän alkuun anteeksi tästä hiljaisuudesta täällä. Koulu on vienyt vaan aikas paljon aikaa taas koeviikon vuoksi, mutta nyt se on taas ohi ja riittää aikaa tännekkin! Meillä oli myöskin viime lauantaina turnaus, josta tuloksena kolme voittoa kolmesta pelistä :-) Kuvaan teille myös piakkoin Prahan ostokset, jos olisi edes jonkin verran valoa ja vielä samaan aikaan aikaa että kuvista tulisi edes kohtalaisia.. Mutta nyt tästä masentavasta vesisateesta ajatukset takaisin muutaman viikon taakse Prahaan!

dsc_0703

Torstaina, joka olikin viimeinen kokonainen päviä suunnattiin sitten ostamaan ratikka/metro liput ja lähdettiin ratikka-ajelulle, ja matkan aikana näki Prahaa ihan hyvin. Samalla tuli nähtyä myös hieman uudempaa rakennusta (verrattuna siihen mitä aivan keskustassa oli). Ratikkakierroksen jälkeen suunnattiin metrolla ostoskeskus Arcády Pancráciin, kierrettiin kauppoja sekä käytiin syömässä KFC:ssä. Ajoitus oli aika hyvä ostoskeskuksessa olemiseen, sillä pihalla taisi sataa jonkin verran. Ostoskeskuksessa kiertelyn jälkeen tultiin taas kämpille hieman oleilemaan ja hetkisen kuluttua olikin illallisen aika. Sen jälkeen suunnattiin vaan kämpille ja pakattiin tavaroita jonkin verran.

dsc_0738
dsc_0740

Perjantai oli vaan kiertelyä lähistöllä, sillä illalla täytyi suunnata kohti lentokenttää odottelemaan lennon lähtemistä takaisin Suomeen. Aika lentokentällä meni tällä kertaa mukavan nopeasti, johtuen esimerkiksi siitä että lentokentällä oli Victoria´s Secret! Suomessa tulikin karu totuus esille, nimittäin pihalla oli pakkasta kun Prahassa oli tottunut kohtuulliseen lämpöiseen keliin. Kokonaisuudessaan oli aivan loistava matka, ja Praha oli älyttömän kaunis kaupunki! :-)

dsc_0809dsc_0789

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti