DSC_0860

04 lokakuuta, 2016

syyskuun suosikkeja

Täytyy myöntää että en muista koska oon viimeks esitellyt mun suosikkeja täälä blogissa. Nyt kuitenkin sen taas teen, ja tässä vaiheessa on jo hyvä sanoa, että nää on melko kosmetiikkapainotteisia. Jos kuitenkin mennään suosikkeihin ilman sen enempää selittelyitä!

suosikit1

Aivan ehdoton suosikki on ollut nämä Real Techniques -merkkiset siveltimet! Neljä alinta sivellintä kuuluu Core Collection -settiin, ja ylin on ostettu ihan yksittäisenä. Tykkään etenkin siitä, miten pehmeitä nää on!! Ja plussaa tulee tottakai myös ulkomuodosta. Onhan nää vähän toki kalliimpia kuin mitä mun aiemmat siveltimet on olleet, mutta kun tilasin nämä Cocopandasta, niin siellä oli sopivasti alennuksessa kyseinen setti. Meikki myös levittyy helposti ja tasaisesti näillä siveltimillä!

suosikit2

Oon jo jonkin aikaa ajatellut ostavani jonkinlaisen meikinkiinnityssuihkeen, ja jokunen aika sitten päädyinkin ostamaan kyseisen tuotteen. Tämä NYX'in Dewy Finish Fini Velouté on kyllä ollut ihan toimiva! Käytän tätä myös kun teen mun kulmakarvat, tän avulla puuterinen väri tarttuu siveltimeen paremmin.

suosikit3

Tampereen reissulta mukaan tarttui tämä ihanuus, NYX Lip Lingerie sävyssä 08 Bedtime Flirt. Verrattuna NYX'in Matte Lip Cream -tuotteisiin, tää pysyy paaaljon paremmin huulilla! Tää on ehkä hieman punertavampi tässä kuvassa, kuin mitä se oikeasti on. Kuitenkin, tää sävy on just hyvä. Ei liian punainen tai ns. erottuva arkikäyttöön.

suosikit4

IsaDoran Color Correctin Concealer on ollut mun luottotuote jo keväästä asti. Etenkin tummia silmänalusia peittävä punertavan oranssi sävy, sekä vihreä, punaisuutta häivyttävä sävy ovat olleet eniten käytössä. Ja tän päälle kun laittaa peitevoiteen niin ei tummat silmänaluset kyllä enää näy!

suosikit5

Aivan ykkönen vaatepuolella on tää Adidaksen huppari! Vaikka hinta hieman kirpaisikin, niin on ollut kyllä sen arvoinen. Niin pehmeä ja kiva päällä. Tykkään!!

suosikit6

Viimeisenä suosikkina Jyväskylästä Clas Ohlsonilta mukaan tarttuneet valot. Aivan ihanan näköiset nyt kun syksy tulee ja illat pimenee. Muutenkin nää sopii mun huoneeseen tällähetkellä tosi kivasti! Voisinkin itseasiassa tehdä jossain vaiheessa uuden huonepostauksen (tai ehkä jopa videon!!), sillä mun huone on taas jonkin verran ehkä muuttunut viimekerrasta. 

8 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Itsellänikin on käytössä Real Techniquesin siveltimiä, ja ne on kyllä super hyviä, ja nimenomaan pehmeitä :) Ja nuo Nyxin Lip Lingeriet, oon ihan rakastunut niihin <3

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sultakin löytyy samoja suosikkeja! :-)

      Poista
  2. Noi siveltimet on pelkkää rakkautta!<3 Niin hyviä :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oooh mäkin haluun tollaset valot!! kiva postaus :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivasti toteutettu postaus, jään seurailemaan! <3

    sannaolivias.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja ihana kuulla ❤

      Poista