19 marraskuuta, 2016

viimeisimmät ostokset

Moi ja kivaa viikoloppua! Mulla tosin tää viikonloppu ei paljon aikaa rentoutumiselle anna, koska tää ilta menee töissä ja huominen menee pelatessa. Kuitenkin, asiasta toiseen - tulin esittelemään teille nyt mun muutamat viimeaikaiset ostokset. Nettishoppailu on ollut mulle suuri houkutus viimepäivinä ja tulikin sitten tilattua pari juttua Cocopandalta ja Nellyltä.. On tässä yks juttu Helsingistäkin syyslomalta koska halusin myös näyttää teille sen. Mutta, eiköhän vaan mennä asiaan!

ostokset1
Cocopandalta mukaan lähti W7:n luomiväripaletti sävyssä In The Mood. Sävyt on kaikki kivan neutraaleja, ja kuudesta sävystä viisi tumminta on mattasävyjä. Kaikista lähtee tosi hyvin pigmenttiä (ainakin hintaan verrattuna). Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen huimat 5,50€.

ostokset2
Mulla on jo jonkin aikaa ollut etsinnässä hyvä sivellin highlighteria varten. Pienen etsinnän jälkeen päädyin sitten Real Techniquesin Setting Brush -siveltimeen. Sivellin on siihen tarkoitukseen just sopiva, ja RT:n siveltimet onkin mun ehdottomia suosikkeja hinta-laatu-suhteeltaan! Tällä siveltimellä hintaa oli 9,90€.

ostokset3
Itse pääsyy Cocopandan tilaukselle oli tää sivellinsetti. Aiemmin oon jo tilannut RT:n Core Collectionin ja niihin siveltimiin oon ollut niin tyytyväinen että uskalsin tän setin tilata. Kyseessä on siis Real Techniquesin Starter Set. Tähän mennessä pienen kokeilun jälkeen tykkään näistäkin kyllä tosi paljon, ei mitään valittamista. Tää setti oli Cocopandalla alennuksessa ja hintaa tällä oli 21,25€.

ostokset4
Mun uus ehdoton rakkaudenkohde on löytynyt! Tän takin näin ekan kerran Virossa Niken liikkeessä, mutta silloin jätin sen vielä kauppaan. Oon kuitenkin sen jälkeen miettinyt tän ostamista niin paljon että uskalsin tän Nellyltä tilata - eikä oo kaduttanut! Nellyllä tää takki maksoi 120,95€.

ostokset5
Koska jouluna suuntana on Gran Canaria, ajattelin sitten samalla tilata Nellyltä tän haalariasian (playsuit kai oikealta nimeltään?). Tässä on siis shortsimittaiset lahkeet ja pitkät hiat. Kuvia tästä päälle puettuna tulee näkemään varmastikkin sitten matkapostauksissa. Kuitenkin, hintaa tällä ei paljoa ollut, sillä tääkin oli alennuksessa ja maksoi vain 13,50€.

ostokset6
Mangon sähkönsininen löysähkö v-aukkoinen paita löytyi Helsingistä. Halusin tän näiden nettishoppailujen lisäksi kuitenkin ottaa tähän, sillä tykkään tästä niin paljon! Hintaa tällä oli muistaakseni 19,95€.

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen blogi :)
  Lisäsin lukijaksi itseni!
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 2. voi, kun toi sivellinsetti olisi ihana! kateus iskee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä älyttömän ihania siveltimiä!

   Poista