20 heinäkuuta, 2014

barcelona part one

Näin alkuun ajattelin mainita että mulla oli nyt ajatuksena että tekisin Barcelonasta kolme postausta sekä ostospostauksen, miltäs se kuulostaa? :-)

DSC_0023

Lähdettiin Barcelonaan tosiaan Tampereen lentoasemalta lauantaina illalla ja oltiinkin Gironan lentokentällä vasta puolenyön aikoihin. Sillä Gironasta oli jonkin verran matkaa Barcelonaan, oltiin me ensimmäinen yö hotellissa Gironassa ja lähdettiin vasta sunnuntaina kohti Barcelonaa.

DSC_0042

Sunnuntai meni siis lähinnä matkustamiseen Gironasta kohti Barcelonaa sekä tavaroiden purkamiseen ja kaupassa käymiseen, mutta käytiin me katselemassa vähän rannallakin ja siinä lähistöllä. Me tosiaan oltiin sellaisessa asunnossa eikä hotellissa, ja asunnolta oli alle 10 minuutin matka kävellen rannalle, ja taksilla oli helppo liikkua ostoskeskuksiin ja lähemmäs kohti keskustaa.

DSC_0149 DSC_0248
Mä en tiiä mikä siinä on mutta jäätee on tajuttoman hyvää  ja parempaa aina ulkomailla! x)

Maanantai oli keleiltään viikon huonoin, sillä silloin satoi vettä. Sade ei kuitenkaan haitannut, sillä päivä kului hyvin ostoskeskuksissa kauppoja kierrellessä. Taidettiin käydä maanantain aikana kolmessa ostoskeskuksessa, Maremagnumissa, Les Gloriesissa sekä Diagonal Marissa. Kaupat olivat melkein samat jokaisessa, toki kauppojen tuotteet olivat osittain erilaisia ja vaihtelevia. Tosin Diagonal Mar oli ainoa niistä kolmesta missä oli Primark, jonka takia täytyi sielä vielä viimeisenä käydä x) Ostoksia en mitään hirveitä löytänyt vaikka monen monessa kaupassa tuli käytyä. Maanantaina kameraa ei ostoskeskuksiin mukaan tullut otettua, eli tän postauksen kuvat ovat siis sunnuntailta :-) Palaillaan piakkoin toisen osan kanssa, heippaheei!

DSC_0130

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti