30 heinäkuuta, 2014

barcelona part three

DSC_0933


Torstaiaamuna lähdettiin läheiseen Park de Ciutadellaan ja kuvat ei edes kerro sitä kuinka upeaa siellä oli, rakastuin siihen kyllä totaalisesti! Etenkin tuo ylemmässä kuvassa oleva suihkulähde ja sen takana oleva rakennus jonka kruunaa kultaisenvärinen patsas hevosvaunuista sen "katolla". Lisäksi puistossa oli muitakin hienoja paikkoja, mutta tämä oli ehdottomasti upein! Puistokierroksen jälkeen oli lounaan aika ja sen jälkeen lähdettiin metrolla kohti ostoskeskus La Maquinistaa, joka oli ehdottomasti suurin kaikista ostoskeskuksista! Väkeä ei päivemmällä paljoa ollut, mutta kun lähdettiin niin alkoi porukkaakin tulla hieman enemmän.

jjjeje
jjeje
mekko H&M, vyö Monki, kengät Converse
DSC_0172

Illemmalla käytiin vielä Nooran kanssa napsimassa pari kuvaa ja asu oli täysin sama kun päivällä, mutta tälläkertaa lisänä oli vain Shanasta jo aikaisemmin matkalla ostettu ohut neuletakki.

Viimeinen kokonainen päivä menikin auringosta nauttien rannalla, sillä lauantaina täytyi lähteä jo ennen puoltapäivää linja-autoasemalle ja sieltä kohti Gironaa ja lentokenttää, jossa sitten satoikin silloin kun kone lähti kohti Suomea. Kotona oltiin joskus puolenyön aikoihin, eli ehti sopivasti katsoa vielä toisen puoliajan jalkapallon pronssipelistä x)

DSC_0399

2 kommenttia:

 1. oi aivan ihanan näkönen paikka!!! :o ja toi mekko on täydellinen :33333333333

  ps tehtiin uus blogi, käy kurkkimassa ;)) http://anovellife7.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli kyllä aika ihana paikka! :) ja kiitän!

   joo käyn kurkkailees :-)

   Poista