01 elokuuta, 2014

barcelona shoppings!

Elokuu, kuinka outoa se onkaan! Viime sunnuntaina vietettiinkin siskon rippijuhlia, ja ne olivat viimeiset rippijuhlat meidän suvussa. Rippijuhlista ei vielä kuitenkaan eroon pääse, sillä ollaan huomenna lähdössä Tampereen suuntaan kaverin juhliin jotka ovat sunnuntaina vielä tiedossa. Muuten viimeiset lomapäivät menee ihan kotosalla, luultavasti menen urheilukentälle vähän hyppimään, sekä tiistaina tietysti pitämään pikkuisille urheilukoulua. Ja keskiviikkona paluu siihen karuun totuuteen että aamulla ei saakkaan nukkua puoleen päivään.. en tosiaankaan tiedä miten tulen selviämään!

Nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen - Barcelonan ostoksiin! Kovinkaan paljoa ostoksia en tehnyt, mutta halusin ne silti teille kuvata. Ite tykkään tosi paljon kaikista ja etenkin nyt kun koulut alkaa ja pian tulee syksy, tulee varmasti neuleet ja collegepaita kovaan käyttöön.

DSC_0444
Collegepaita, Shana | Neule, Stradivarius
DSC_0454
Perus T-paita, Primark | Cropattu T-paita, Bershka
DSC_0460
Edellisen postauksen kuvissakin näkynyt ohut neuletakki, Shana | Farkkushortsit (viiihdoin löysin farkkufarkkushortsit!!), Bershka
DSC_0465
Lompakko, Primark | Baby Lips, ??
DSC_0477
Tietysti oli pakko ostaa Milkan Oreosuklaata sekä Oreoita, ja vielä muutama Mentos | Lentokenttä

4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen neule! Ja oiii toi Oreosuklaa on parasta! :D

    http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ☆

    VastaaPoista
  2. apua oreot on täydellisiä! ostettiin kans laivalta sellasia minejä, nami :3

    ja noi farkkushortsit on kans aivan ihanat :'3

    VastaaPoista