04 tammikuuta, 2015

vuosi tiivistettynä

Ajattelin aluksi että olisin tehnyt yksityiskohtaisemman "my year" -postauksen jossa kerron tarkemmin jokaisesta kuukaudesta, mutta musta alkoi tuntumaan siltä että kerron mielummin tällälailla tiivistettynä asioita mitä vuodesta tulee mieleen. Vuosi 2014 ei ollut mitenkään erityisen loistava, se oli sellainen tavallinen joka sisälsi paljon niin hyviä kuin huonojakin asioita. 

talvikevät

Talvella ja alkuvuodesta elämään kuului lentopallo, koulu ja selviytyminen kylmästä ja pimeästä ajasta. Vuosi alkoi Himokselta, loppiaisena oli perinteinen seuran junnujen lentopalloturnaus ja niin edelleen, ei mitään kummallista siis. Hiihtolomalla oltiin Vuokatissa ja sieläkään ei paljoa lunta silloin ollut, kuitenkin sen verran että lasketteleminen onnistui loistavasti. 

Keväällä auringon näkyminen toikin jo suurta muutosta ja iloa. Huhtikuussa oltiin viikko Levillä, ja viikko vietettiin lasketellen ja hiihtäen. Oli myös viimeinen turnaus sille kaudelle, ja silloin luulin että mun osalta lentopallon pelaaminen oli siinä. Mitään muuta erikoisempaa ei silloinkaan tapahtunut.

kesäsyksyy

Kesällä heti kesän alkuun oli Powercup Raahessa, joka oli edellisten vuosien tapaan todella mukava ja hyvä reissu! Pidin myös urheilukoulua ihanille 5-6 vuotiaille ja tykkäsin kyllä kovasti pitää sitä. Kävin myös kahdessa Vattenfall - osakilpailussa yleisurheilemassa, toisessa hyppäsin kolmiloikkaa ja toisessa heitin keihästä. Tulokset eivät mitään loistavia olleet, mutta olihan se mukava taas jotain yleisurheiluun liittyvää tehdä, sen lisäksi olin muutenvaan muutamia kertoja kentällä. Heinäkuussa oltiin Barcelonassa ja voi kun rakastin sitä paikkaa! Siitä piakkoin olikin pikkusiskon rippijuhlat. Elokuussa alkoi koulut, oltiin katsomassa Cheekkiä stadionilla, ja sitä iltaa ei vaan voi unohtaa, se oli jotain sanoinkuvaamatonta, ja vieläkin menee kylmät väreet kun koostetta stadionilta katsoo! Heti viikko Cheekin jälkeen olin uudelleen stadionilla, tälläkertaa katsomassa yleisurheilun Suomi-Ruotsi -maaottelua ja lauantain kilpailupäivää. 

Syksyllä ja loppuvuodesta ainakaan syyskuussa ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Lokakuussa syysloma vietettiin Prahassa ja tykkäsin kyllä siitäkin kaupungista ihan hirmuisasti. Marraskuussa oli ainakin joksikin aikaa viimeinen lukion Gaala. Joulukuussa odotinkin joulua jo paljon, pelasin viimeiset pelini tyttöjen kanssa samassa joukkueessa tälle kautta, ja nyt onkin vähän auki mitä lentopallon kanssa teen. Jouluaatto meni sukulaisten seurassa, joululoma sohvalla ja sängyssä löhöillen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti