08 kesäkuuta, 2015

powercup 2015

Mun 10. powercup on nyt takana. Säät eivät olleet tällä kerralla niin aurinkoiset ja hyvät, kuin mitä joinain vuosina on ollut. Nyt nimittäin oli tajuton tuuli ja yhtenä päivänä satoi vettä. Mutta kyllähän se aurinkokin sen verran paistoi että lopputuloksena on palanut nenä.. Kylmä tuuli ja vesisade ei kyllä mitenkään auttanut paranemista tästä nuhasta. Tai luultavasti allergian ja nuhan yhdistelmästä. Mulla on ääni nimittäin vieläkin ihan lähtenyt..

IMG_2407
Itse en siis pelannut likkojen kanssa, sillä olin yli-ikäinen, vaan pelasin A-tytöissä JU:n kanssa, pelit ei meillä mitenkään loistavasti menneet, mutta likoilla sen sijaan ne meni hyvin. Koska A:n sarjassa pelit kestävät vain 2 päivää, kuvailin kahtena ensimmäisenä päivänä likkojen pelejä :-) Kiitos taas kaikille mukavasta powerista!

IMG_2430Mitään erikoisia suunnitelmia nyt tuleville viikoille ei ole, huomenna ja torstaina taas urheilukoulun pitämistä, eikä oikeastaan muuta sen kummempaa ole tiedossa. Voisin muuten ehkä tehdä taas pian puhelinkuvapostauksen, sillä sellaista ei ole hetkeen täällä ollutkaan! Palaillaan myöhemmin, heippa!

2 3 4 5 6 7 1

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja kuvien suuri määrä piristää mukavasti! Vaikutat myös tosi positiiviselta ihmiseltä näiden postausten perusteella! :)
    http://juliatuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista