13 heinäkuuta, 2015

Maybelline Baby Skin

Oon muutamista blogeista lukenut kyseisestä tuotteesta joten halusin itsekkin kokeilla sitä. Sen lisäksi voin myöntää olevani mainosten uhri.. Ostin tän Anttilasta noin 10 eurolla. En ole ikinä ennen kirjoittanut mitään tälläistä kind of arvostelua mistään, joten älkää tuomitko. Kertokaa mielummin parannusehdotuksia jos innostun kirjoittamaan tälläisiä jatkossakin. :-)

1

Kyseessä on siis Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser, eli meikinpohjustusvoide. En ole oikeastaan aikaisemmin primereita käyttänyt, joten halusin nyt kokeilla miten nämä toimii. 

3

Itse tuotteesta voin näin muutaman käyttökerran jälkeen sanoa sen, että se on todella hyvin levittyvää ja tosi riittoisaa! Vain pieni määrä riittää levittymään kokonaan kasvoille. Iho on myös todella pehmeä ja paljon tasaisempi tuotteen jälkeen. Lisäksi meikin levittäminen tämän päälle onnistuu todella helposti, eli esimerkiksi peitevoide levittyy superhelposti  - paljon helpommin kuin mitä ilman primeria levittyy. Kaiken tämän lisäksi on pakko mainita tuotteen ulkonäkö, ihan älyttömän suloinen!

2

En tarvitse primeria kovinkaan usein, mutta voin sanoa että aina jos tarvitsen edes hieman kestävemmän meikin, tai olen menossa jonnekkin muualle kuin esimerkiksi kouluun, tulen kyllä käyttämään tätä!

Kokonaisuudessaan tykkään siis tuotteesta todella paljon ja voin kyllä suositella sitä muillekkin :-)

6 kommenttia:

 1. olisit voinu kertoo, mitä toi tuote lupaa ja täyttyykö ne lupaukset :-) oon itekki miettiny ton ostamista, pitäis ensin vaan kuluttaa jo hankitut primerit loppuun.. :-D

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se unohtu tästä, kiitos kun sanoit! Ja voin kyllä suositella ostamaan tän :-)

   Poista
 2. Tosi kiva tää postaus, voisin kyllä kokeilla tuota! :) http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 3. ihanan oloinen blogi sulla ! :)

  http://www.lifestylefortomorrow.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista