22 elokuuta, 2015

ESPANJA osa kaksi

Moikkamoi! Täällä mä taas olen, kiireisen viikon jälkeen. Kuluneella viikolla on nimittäin tullut taas oltua kisoissa toimitsijana, pidettyä kesän viimeinen urheilukoulukerta, pelattua biitsiä paljon, koska kerrankin on ollut hyviä kelejä, tehtyä muutamat liikuntatestit liikuntadiplomia varten, luettua terveystietoa, tullut käytyä katsomassa kaverin futispeliä ja niin edelleen :-) Mutta nyt jos mentäisiin itse postauksen aiheeseen, eli toiseen osaan Espanjan reissusta!

1

Seuraava päivä, maanantai, meni ensin matkustettaessa Alicantesta Guardamar del Seguraan. Perille päästyä käytiin kaupassa ja piakkoin mentiinkin loppupäiväksi istumaan uima-altaalle. Illalla käytiin kiertelemässä vähän paikkoja.

20150802_155913

Tiistaina otettiin suunnaksi ranta. Merivesi oli aivan älyttömän lämmintä, hiekka polttavan kuumaa, mutta silti niin ihanaa. Illalla käytiin taas kiertelemässä paikkoja. Sama kaava toistui keskiviikkona. Torstai vietettiin altaalla, ja perjantaina otettiin taas suunnaksi ranta, sillä se oli viimeinen päivä. Lauantaina meillä lähti lento aamulla seiskalta, joten oli aikainen herätys.

2 3 öö 4
DSC_0659 DSC_0688

Siinäpä nämä kaks postausta Espanjasta sitten olikin, en kolmatta tehnyt vaikka kuvia olisi riittänyt, sillä tekstiä ei niihin olisi juuri yhtään tullut. Päätin siis tehdä tästä vähän enemmän kuvia sisältävän postauksen :-) Niin, ja vielä on luvassa ostospostaus, joten pysykäähän kuulolla, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti