09 elokuuta, 2015

ESPANJA osa yksi

Moikkamoi! Täällä taas vähän enemmän maailmaa nähneenä kuin viimepostausta kirjoittaessa. Vietin nimittäin viikon - torstaista torstaihin - Espanjassa, tarkemmin sanottuna kaksi päivää Alicantessa ja lopun aikaa Guardamar del Segurassa. Reissu oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut ja lämpöä riitti koko viikoksi, sillä illalla puolenyön aikoihin oli lämpöä vielä suunnilleen 28 astetta! En vielä tiedä yhtään montako osaa tästä reissusta tulee, kuvia riittäisi vaikka kuinka moneen osaan, mutta tuntuu että teksti olisi joka osassa sisällöltään täysin sama, hieman vain eri sanoin kerrottuna. Mutta, katsotaan! Voi olla että ainakin näillä näkymin tulee kolme osaa sekä ostosten esittely. :-) Nyt kuitenkin itse aiheeseen ja matkan ensimmäisiin päiviin! Niin ja suurin osa kuvista on Nooran kuvaamia kuvia sen puhelimella, hehe.

a

Lennettiin siis Ryanairilla ja lento meillä lähti Tampereelta puoliltapäivin. Lento meni yllättävän nopeasti ja kesti joku 4h muistaakseni. Perillä Alicantessa ja hotelliasunnolla oltiin muistaakseni joskus kuuden aikoihin. Aikaerohan oli tosiaan tunti, eli Espanjassa oltiin tunti Suomen aikaa jäljessä. Ensimmäisenä päivänä mentiin ensin syömään - ja oli muuten hyvää pitsaa - jonka jälkeen kierreltiin ja katseltiin paikkoja :-)

b c

Kun syömisen jälkeen lähdettiin kiertelemään ja katselemaan, oli meren lähellä tälläinen ihana palmukatu. Sillä oli pituutta yllättävän paljon, ja sen varrella oli joissakin kohtaa ravintoloita ja erilaisia kojuja joissa myytiin kaikenlaista tavaraa. 

d 1 2

Toisena päivänä, eli perjantaina, lähdettiin ensin käymään Santa Barbaran linnoituksella, joka oli siis tälläisen vuoren päällä. Täältä näkyikin hyvin eri puolille Alicantea, ja kauas. Paikka oli kyllä tosi mielenkiintoinen!

e

Linnassa käynnin jälkeen suuntana oli ostoskeskus Gran Via! Ostoskeskuksesta löytyi kyllä kaikenlaisia kauppoja, mm. Primark, Bershka, Shana ja Stradivarius. Siellä aikaa kuluikin ihan kivasti, mutta onneksi koko viikon ainut pilvinen päivä osui tälle päivälle. Mitään kamalaa määrää en ostoksia tehnyt, mutta muutamia kivoja juttuja kyllä löysin! Illalla lähdettiin vielä kiertelemään ja syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti