10 marraskuuta, 2015

mitä mun elämään kuuluu?

Moi! Mulla oli sellainen olo että voisin tähän Italia-postausten väliin kirjoitella hieman jostain muustakin. Pitkästä aikaa ihan vaan siitä mitä mulle kuuluu nyt ja mitä mun elämässä on viimeaikoina tapahtunut. Itse ainakin tykkään lukea ihan tälläisiä perus kuulumispostauksia, joten senkin takia ajattelin että haluaisin tälläistä tulla teille kirjoittelemaan. 

5

Mutta, mulle kuuluu ihan hyvää. Koulujutuista sen verran, että ihan pian pitäis tulla tulokset syksyn kirjoituksista, apuaa. Mulla on kans meneillään lukion liikuntadiplomia varten tutkielman tekeminen jonka tekemistä oon tähän asti aika hyvin onnistunut välttelemään. 

8

Ja mitä lentopalloon tulee, niin naisten kolmossarjakausi on avattu jo ennen syyslomaa. Pelit on kaikki voitettu 3-0 ja ollaankin lohkon ykkösiä ilman minkäänlaisia ongelmia tällähetkellä! Meillä oli kans KLL:n pelit jokin aika sitten ja niistäkin tuli molemmista voitto, toisesta tiukan pelin jälkeen 2-1 voitto, ja toinen olikin hieman selkeämpi 2-0 voitto, KLL-pelit jatkuu siis vielä jossain vaiheessa tätä syksyä. Sain myös vihdoin helpotuksen ja selvyyden tähän mun selkäkipuun, ainakin toivottavasti! Katsotaan sitten huomenna millaista on pelata, tuleeko kipu heti takaisin..

b

Muuten mun elämässä ei oikeestaan mitään ihmeellistä tapahdukkaan. Koulun ja lentopallon lisäksi oon ollut aika paljon ajamassa ja ollut jonkin verran - mitä näiden kaikkien muiden asioiden lisäksi on kerinnyt - kavereiden kanssa. Viime perjantaina olikin vaihtareille pidetyt synttärit ja siellä menikin sitten taas hieman... myöhään ja sunnuntaina vietettiinkin sitten isänpäivää.

Kuvista sen verran että ne on tosiaan Italian reissulta ja nää olis kuulunut tohon edelliseen postaukseen. Koin kuitenkin paremmaksi vaihtoehdoksi laittaa ne tähän koska siinä oli jo melko paljon kuvia, hehe. Kuvissa näkyykin mun kolme luottojuttua: perus musta v-aukkoinen neule, siniseet ginan farkut sekä maailman mukavimmat Niken kengät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti