28 toukokuuta, 2016

odotusta

DSC_0225-001

Niin vaan sain tiedon maanantaina että oon myös yksi tämän kevään ylioppilaista. Mulla ei onneksi mitään suurta jännitystä siitä ollut, lähinnä vaan odotin että muuttuuko tulokset paljon. Ja suurempia muutoksiahan ei sitten ollut, lähinnä äikän pisteet laskivat ja pienet toiveet saada äidinkielestä E eivät toteutuneet. Lopputuloksena oon kyllä ihan tyytyväinen tulokseeni. Ja rivihän on siis MMCCC (äidinkieli, terveystieto, B-ruotsi, A-englanti ja A-matikka). Nyt onkin siis tiedossa enää viikon odottelu siihen että oon virallisesti ylioppilas!

DSC_0244-001

Yhteishaussa hain opiskelemaan Jyväskylän Yliopistoon liikuntapedagogiikkaa, sekä sen lisäksi Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Ouluun ja Seinäjoelle Fysioterapeutiksi. Minnekkään en kuitenkaan päässyt, joten tiedossa on siis välivuosi. Sen varalle mulla ei oikeastaan mitään suunnitelmia vielä ole, lähinnä varmaan yritän päästä jonnekkin töihin! Sitä ennen toki on tiedossa kesä ja sitä ei vielä tiedä mitä kaikkea ohjelmaa kesäksi edes keksii :-) 

2 kommenttia:

  1. Anteeks nyt jo valmiiksi kahdesta kommentista, mutta ihan pakko kysyä että mistä ostit tämän sun yo-mekon? :) Todella nätti ja itellä on vielä hakusessa, kun lakki olis tarkotus saada jouluna... eikä mistään oikeen tunnu löytyvän mitään kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään haittaa! Ja löysin mun mekon Seinäjoen Tyynelästä :-)

      Poista