03 toukokuuta, 2016

NYX Wonder Stick

nyx2

Mun piti pääsykokeiden takia tehdä viimeviikolla muutaman päivän vierailu Jyväskylässä. Samalla reissulla kerkesin kiertelemään hieman kaupoissa ja Sokoksella käydessäni ostin sieltä tämän NYX Wonder Stick´in. Ajattelin näin vajaan viikon kokemusten perusteella hieman siis kertoa ajatuksiani tästä kyseisestä tuotteesta!

nyx1

Usein kaikki korostus/varjostus -tuotteet ovat kovin isoja kannettavana mukana esimerkiksi matkoilla, koska ne ovat enemmänkin paletteja ja tarjolla on aina useampi sävy. Tämä on kuitenkin kokonsa puolesta juuri sopiva. Mahtuu hyvin meikkipussiin ja mukana on samassa paketissa sekä korostus- että varjotussävy. Tämä sävy minkä itselleni kotiutin, oli vaalein mahdollinen eli 01 Light. Muut saatavilla olevat sävyt ovat muistaakseni Medium, Dark sekä Universal. 

nyx4

Sen verran mitä olen tätä käyttänyt, olen todennut että tuote levittyy helposti. Tämän levittämiseen käytän siis kostutettua Mini in the boxista ostettua Beauty Blender kopiota joka on pienempi kuin alkuperäinen. Sen avulla saan tämän helposti levittymään. Varjostussävy on sopivan kylmän sävyinen ja korostussävy sopivan vaalea. 

Kaikin puolin voin kyllä suositella tätä kaikille. En ennen ole mitään kunnollista varjostus/korostus -tuotetta käyttänyt ja tämä on kyllä sopivan helppo ja yksinkertainen tuote siihen! NYX´in tuotteitahan myydään Suomessa nykyään Sokoksella ja hintaa tällä oli 13,50€.

nyx3

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/5/16 23:05

  Vitsi! Olisi kivaa nähdä myös kuvaa kyseisen tuottee avulla toteutetusta meikistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin joskus kokeilla tehdä sellaista! :D

   Poista