24 heinäkuuta, 2017

muutosten aika

Muutokset kuuluu elämään ja niitä tulee meille kaikille eteen. Isoja sekä pieniä. Niiden hetkellä täytyy miettiä omia valintojaan. Palaako siihen tuttuun, turvalliseen ja ehkä tylsäänkin vaihtoehtoon, vai lähteekö uutta, tuntematonta ja ehkä hieman pelottavaakin tietä kohti?
Mutta oikeastihan muutokset ovat niitä, jotka kasvattavat meitä eniten. Ne ovat niitä hetkiä jolloin opimme elämästä sekä itsestämme eniten. Vaikka kuinka turvalliselta se tuntuisikin pysyä aina siinä tutussa tilanteessa, joskus täytyy ottaa se askel kohti tuntematonta. Sen aika koittaa joka tapauksessa.

Untitled

"Some steps need to be taken alone. It's the only way really figure out where you need to go and who you need to be."

Voin myöntää että itsellä ajatus siitä, että muutan elokuussa 500km päähän kotoa Rovaniemelle  - tästä kaikesta tutusta ja turvallisesta - pelottaa. Turha sitä on kieltää. Mutta silti, nyt tuntuu siltä että se askel on otettava. Jos tätä askelta en ottaisi, tiedän että katuisin sitä. Tiedän myös, että tämä kyseinen päätös voi olla elämäni paras, mutta samalla huonoin. Sitä ei kukaan tiedä. Ja hei, kotiin pääsee aina, se on mulle opetettu. Tänne jää perhe sekä kavereita mutta onneks nykyajan sosiaalinen media pitää mut ajantasalla kaikesta ja niiden kautta yhteydenpito on helppoa.
Tästä kaikesta huolimatta oon tosi innoissani, pääsen muuttamaan omaan kotiin ja elämään täysin itsenäistä elämää. Toki mukana tulee paljon vastuuta, mutta joskus sitäkin on otettava ja se kasvattaa. Rovaniemi vaikuttaa just kivalta kaupungilta lukuisine liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksinen joten kuukauden verran enää niin pääsen totuttelemaan uuteen ympäristöön ja kaupunkiin mitä saan seuraavat vuodet kutsua mun kodiksi 💛. (Vaikkakaan Kauhava ei lähde mun sydämestä minnekkään ja tuun siltikin viettämään täälä vielä useat viikonloput)

Untitled

4 kommenttia:

 1. Hahaah, hauska törmätä toiseenkin bloggaajaan Kauhavalta! :D Tai noh, asun Kortesjärvellä, mut anyways! Mua odottaa todennäkösesti vuoden päästä muutto täältä jonnekin toiselle paikkakunnalle opiskelujen perään ja mua jännittää se jo valmiiksi. Mutta toisaalta on kiva lähteä tälläseltä pieneltä paikkakunnalta jonnekin muuallekin vaihteeksi :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii joo täältäpäin ei kyl paljoa bloggaajia tuu :D Ja tiedän täysin noi tunteet ja on kyl ihan kiva lähtee täältä vähän isompaan paikkaan!

   Poista
 2. Rovaniemi on varmasti upea paikka asua! Ja vaikkei sinne loppuelämäkseen asettuisikaan, se on varmasti upea kokemus elämässä asua edes jonkun aikaa siellä :)
  Toivottavasti et kokonaan lakkaa bloggailemasta, koska mulla on ainakin ikävä sun postauksia! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin uskon! Ja ihana kuulla, kyllä mä tänne yritän päivitellä aina kun kerkeän ❤️

   Poista