05 helmikuuta, 2016

here again

Pitkänpitkästä aikaa oon täällä taas. Tammikuu meni ohi aivan älyttömän nopeaa ja siihen kuului kyllä kaikenlaista. Kamera ei kovinkaan suurella käytöllä ollut, joten tässä nyt näkyy vähän kuvien kautta mun tammikuuta (okei, muutama on kyllä jo helmikuun puolelta). Ehkä on siis vaan helpompi että kerron kuvien kautta mitä mun tammikuuhun kuului!

kuva1

Tehtiin nyt kevätkaudeksi A-tyttöihin joukkue ja tammikuun alussa oltiinkin Kajaanissa pelaamassa. Tuloksena sieltä oli nousu E-poolista D-pooliin! Kävin myös aika paljon salilla reenien ja kolmossarjan pelien lisäksi, joten vapaapäiviä urheilusta ei montaa tammikuun aikana ollutkaan.

kuva2

Tammikuun loppupuolella meillä oli myös naamiaiset suvun ja tuttavien kanssa. Oli kyllä älyttömän hauska ilta! Meillä oli myös muutama kotipeli tammikuun aikana ja pelkkiä voittoja vieläkin :-) Koulupäivät alkoi myös nopeaan tahtiin vähenemään, ja sen huomasinkin kaikista muista ylimääräisistä abijutuista mitä tammikuun aikana alkoi tulemaan esiin. Ja onhan se vähän haikeaa kun näiden kolmen kivan lukiovuoden jälkeen tää kaikki loppuu ja kaikki suuntaa eri teille.

kuva3

Tammikuuhun kyllä kuului suurena osana lentopallo, ja ilman sitä olisi kyllä ollut aika tyhjä tammikuu. Käytiin nimittäin aivan viimeisinä tammikuun päivinä Rovaniemellä A-tyttöjen toisessa turnauksessa, tuloksellisesti ei mitenkään loistavasti mennyt mutta tulipa käytyä Rovaniemellä!
Mun panostus vaatteisiin ei mikään ihmeellinen ollut, tai no onko se koskaan mitenkään ihmeellinen? Asukuvia mun piti tänne yrittää saada, mutta pakkanen teki tehtävänsä ja ne vähän jäi..

kuva4

Koulupäivät vaan vähenee, tällähetkellä taitaa olla enää TJ 10.. kamalaa! Ennen sitä on tiedossa tottakai loput prelit, jotka alkoi torstaina. Niiden loputtua on vielä pohjalainen ilta, penkkarit, äikän tekstitaidon yo sekä ruotsin ja englannin kuuntelut. Jos en tänne kovin paljoa kerkeä kirjoittelemaan, niin mun elämää pystyy seurailemaan snapchatissa nimellä neeajuulia, sekä instagramissa nimellä neeajuuliaa :-)
Vietin myös melko paljon tammikuun aikana kipeitä hetkiä rollerin kanssa. Se tuntuu samaan aikaan niin kamalalta mutta koska siitä on niin paljon apua niin pakko se on kärsiä. Mitäs muuta? Huomenna oliskin suunnitelmissa mennä katsomaan Antti Tuiskua Tiikeriin, ennen sitä likkojen pelien katsomista. Sunnuntaina pitäiskin taas lukea vähän kirjoituksia varten.

Muuta mulla ei kai ole, kiva pitkästä aikaa tänne taas kirjoitella! Palaillaan joskus kun kerkeän.. :'D Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti